Detta märktes då vi ej kom igång på allvar i 1:a halvlek.
Skapade i stort sätt ingetting i första utan ett stort beröm till våran backlinje som
spelade stabilt matchen igenom och detta gav utdelning i form av W.

I pausen snackade vi om att hur viktigt det är att få igång spelet utan boll och
vårat kantspel så ut gick vi till att starta 2:a halvlek.

blev det stundtals bättre kantspel men bara marginellt.
Vi skapade däremot en hel del målchanser som när Eken lägger ett perfekt inlägg mot bortre stolpen som Manfred får en nästan för bra träff på bollen men den smiter utanför.
Packi får på en bra träff mot bortre stolpen men efter att ha fått en touch från ett getinge ben så smiter bollen utanför.
Eken har oxå ett liknande läge men bollen vill inte in.
Men efter 60 minuter så flyttar vi fram Johnsson till innermittfältet och flyttar ut Green som Vänstermitt så får vi ett läge i 68 minuten då Green driver in bollen från vänsterkanten och drar på ett skott som sitter i bortre burgaveln och 1-0 till Lirarna välförtjänt.
Därefter åker sedan Getinge på en utvisning när det återstår 15 minuter av matchen och vi ligger och lurpassar på kontringar och sånär att Anton kommer rätt på en sådan.
Eken har ett hett läge i matchens sista minuter men han blir bryskt nerdragen bakifrån innanför straffområdet men den annars utmärkta domaren väljer att fria fast det var en solklar straff och frilägesutvisning.

Men men helt rättvis seger fast vi gjorde en av de sämre matcherna iår och Getinge hade ingetting mot vårt utmärkta försvar och Coola målis ( Jonte ).
Men Getinges spel kan man fundera över bara långbollar hela tiden!!!!!!!!!
Inte roligt o vara mittfältare i det laget.
Tänk om de kunde ha bjudit upp till dans genom att spela MER fotboll o inte TJONGBOLL.